Dinsdag 21 december 2021

Vandaag zijn we onder begeleiding op verkenning geweest in een voor ons nog onbekend stukje van Willemstad. Deze wandeling heeft ons enorm aangegrepen, maar ons ook nog meer aangemoedigd om er voor te zorgen dat wij met onze leerlingen deze ervaring kunnen delen. We hebben mooie verhalen gehoord, maar ook zeer aangrijpende taferelen gezien. Wat we zeker al wel willen meegeven .... Eigenlijk maakt geld niet gelukkig! Ook vandaag hebben we weer enkele wist je datjes gesprokkeld: 
  1. De honden zien mevrouw Van Hemelen nog even graag, zelfs wanneer ze in de auto zit komen ze naar haar toe gerend, en nemen ze springend afscheid. 
  2. Dat mevrouw Dierckx haar oren hier niet op voorzien waren. 
  3. Mevrouw Van Hemelen zeer gelukkig is op het eiland. De mensen wuiven even enthousiast terug naar haar! (of denken ze dat er iets mis is met haar?) 
  4. Wanneer je gevraagd wordt of je met Gulden of Dollars wilt betalen, je best voor Guldens kiest, anders betaal je bijna dubbel zo veel. 
  5. Dat mevrouw Dierckx haar bankkaart dat dan maar zelf heeft beslist en weigert Dollars goed te keuren. 
  6. Mevrouw Van Hemelen niet van alle dieren schrik heeft. Zij heeft vandaag immers een sexy beest (= Leguaan) geaaid. Ook de eigenaar vond zichzelf een sexy beest, maar dat hebben we toch maar genegeerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag 20 maart 2022

Woensdag 30 maart 2022