HET IS ZO VER ..........

En jawel op zaterdag 19 maart om 3.45 uur was het verzamelen geblazen op school om eindelijk te vertrekken. Wat hebben we daar naar uitgekeken. Iedereen was dan ook goed op tijd, weliswaar met kleine oogjes, en zelfs onze directie was opgestaan om ons mee uit te wuiven. Bus inladen, nog een laatste knuffel:zoen voor mama, papa, lief, broer, zus, oma, .... en de bus op.
Dat de chauffeur het ook vroeg vond, ontdekten we al snel toen zijn gps niet helemaal mee werkte en we af en toe een extra rondritje maakte. Maar geen paniek, we waren zeker op tijd op Schiphol om ons in te checken. Een groepsticket bij KLM is toch net wat anders dan wat wij verwachten bij een groepsticket. Iedereen moest apart met zijn eigen papieren inchecken, dus effe alles goed verdelen en we konden starten. Toen we eindelijk konden inchecken in de vlieger zelf waren er wel wat kleine hartjes en knikkende knietjes, want niet iedereen had al gevlogen, of zolang gevlogen. Maar we hebben het allemaal overleefd en konden om 15uur plaatselijke tijd, aanschuiven bij de douane.
Eventjes nog de minderjarigen van de meerderjarigen onderscheiden en we konden naar de bagageband. Eens aangekomen aan ons verblijf, werden de oogjes terug groter en groter, wat waren ze onder de indruk van hun verblijf! Eventjes ons installeren, opfrissen en we konden vertrekken naar Amazonia waar we verwacht werden voor het avondmaal. Alléé we dachten dat we verwacht werden, we hadden dit immers afgesproken met de stagementoren, maar in Amazonia zelf wisten ze van niets. Niet getreurd, eventjes wachten en de tafel voor 17 was een feit. Animalia is een all you can eat, maar niet zoals wij dit kennen. Je kan zo veel als je wilt naar de saladbar en er werden 4 soorten vlees zoveel als je wou geserveerd op wel een heel originele manier.
Na het lekkere eten, terug naar ons verblijf, eventjes genieten van het SUPER mooie uitzicht en dan moe maar zeker en vast voldaan ons bedje in tot morgen. Slaapwel allemaal!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dinsdag 21 december 2021

Zondag 20 maart 2022

Woensdag 30 maart 2022