Woensdag 30 maart 2022

Hallo iedereen, ik ben Valerie een leerling uit 7TBZ Vandaag was het feest in Hamïed, ze bestonden immers 15 jaar. Hoe ze een feestje moeten kunnen bouwen moeten ze niet meer leren. Overal ballonnen, slingers, een goed muziekje en lekker eten, wat wil je nog meer. We hebben na de ochtendzorg mee ballonnen opgeblazen en opgehangen, dankzij Jarne moesten wij niet steeds op een stoel kruipen om de ballonnen op te hangen. Vanaf 10u barsten het feestje los, er werd gezongen, gedanst en vooral plezier gemaakt. Je zag de zorgvragers gewoon geweldig genieten. Hier kunnen wij echt nog wat van leren. Ook hebben we ondertussen ontdekt dat ze echt wel lekker vlees kunnen klaar maken. De steak hier smaakt echt wel anders dan bij ons.
Om de afgelopen 15 jaar te illustreren hebben ze een mooi filmpje gemaakt dat we heel graag met jullie delen. Na de stagedag zijn we nog naar landhuis Chobolobo geweest waar ze de enige echte Curaçao liquer maken. We kregen een rondleiding door de distilleerderij, enkele proevertjes en een cocktail om af te sluiten.
Nadien lekkere hamburgers als avondeten, nog even ontspannen en dan naar ons beddeke. Morgen de laatste stagedag en dan zit ons avontuur er op hier. slaapwel en nog veel zonnige groetjes van uit Curaçao, tot morgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Dinsdag 21 december 2021

Zondag 20 maart 2022